Acțiuni de dezinfectare a spațiilor publice, luate de Primăria Municipiului Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să ia măsuri de protecție împotriva noului Coronavirus. Marți, 17 martie, s-a demarat o amplă acțiune prin care se dezinfectează spațiile și terenurile de joacă, terenurile sintetice de minifotbal, aparatele de fitness și mobilierul stradal din parcuri.

În total, prin Administrația Domeniului Public s-au demarat acțiuni de dezinfecție la 49 de terenuri de joacă, 2 terenuri sintetice de minifotbal, în parcul U.F.O și în Grădina Romei.

Aceste măsuri de protecție vin în completarea măsurilor de dezinfecție luate în toate piețele agroalimentare din municipiu și a celor demarate în mijloacele de transport public în comun și în a stațiile de autobuz.

Recomandăm cetățeniilor, transportatorilor, agentilor economici să ia toate măsurile de prevenție și dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea.

Facem un apel la cetățenii municipiului să ia în serios această pandemie si să evite aglomerațiile si ieșirile în parcuri cu copiii si în special persoanele în vârstă să țină cont de toate măsurile de prevenție pentru combaterea riscului de infectare.

Primăria Municipiului Satu Mare va continua acțiunile pentru combaterea riscului de infectare prin COVID-19  în toate zonele publice, atâta timp cât situatia o va impune. De asemenea, reamintim cetățenilor că se pot adresa Primăriei Municipiului Satu Mare a pentru orice informație, solicitare sau sesizare, prin e-mail la adresa sesizari@primariasm.ro sau la adresa primaria@primariasm.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 martie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.