Amenzi de 12.750 de lei aplicate pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare

La data de 23 martie a.c., începând cu ora 22.00, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali, au efectuat o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020.

În cadrul acțiunii au fost verificate în trafic, pe raza județului Satu Mare, autovehiculele care s-au deplasat pe arterele rutiere după ora 22.00 cât și pietonii, astfel s-au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12.750 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Conform prevederilor legale, nerespectarea interdicțiilor prevăzute de Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, se sancționează cu amenzi cuprinse între 100 – 5.000 de lei, pentru persoanele fizice și între 1.000 – 70.000 de lei, pentru persoane juridice.

Structurile din dispozitivul de ordine publică și siguranță publică, vor acționa în sistem integrat și în zilele următoare pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale.

De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

Mesajul Poliției este următorul:

VĂ RUGĂM SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ, PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ ȘI A CELOR DRAGI!

NOI, SUNTEM LA MUNCĂ PENTRU DUMNEAVOSTRĂ!

VOI STAȚI ACASĂ PENTRU NOI!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Responses to Amenzi de 12.750 de lei aplicate pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare

  1. FELICITĂRI! TRĂIASCĂ AMENZILE, CĂ DE ASTA AVEM NOI NEVOIE. NISTE INDICATII CLARE PE USA BLOCULUI SAU IN CUTIILE POSTALE, PE SCURT, DESPRE CEEA CE AVEM DE FACUT, UNDE SUNT? CAND SUNT ALEGERI, E PLIN DE ELE, ACUM, NIMIC! UN NR DE TELEFON UNDE SA MAI PUNEM O INTREBARE UNDE ESTE? ESTE IN CUTIA POȘTALĂ? ÎN LOC SA DAM AMENZI, TREBUIE URGENT SA FACEM EDUCATIE SI SA INFORMĂM. ÎN MOD OBISNUIT, CU VORBĂ BUNĂ FACI MAI MULT DECAT CU O AMENDA. DE UNDE SA O PLATEASCA OAMENII? BÂJBÂIELILE DE LA TV CINE LE SANCTIONEAZA? PE TELETEXT LA O TELEVIZIUNE SCRIE CEVA, PE ALT POST, ALTCEVA. SUNT OBLIGATORII (NORMAL) MAȘTILE, MANUSILE SI DEZINFECTANTUL. PE CINE AMENDAM CA NU LE PUTEM PROCURA?? DECI, LASATI AMENZILE CELOR CARE LE-AU GHICIT, IAR VOI, CEI CE VA PLIMBATI IN UNIFORMA PE STRAZI, LAMURITI LUMEA DISPERATA, NU O MAI OMORATI SI VOI. ASTA ESTE PĂREREA MEA. STIU CA VOI AVETI O ALTA.

  2. Tara arde si baba deseneaza Declaratii model. Acum o ora s-a dat alt model, cică simplificat de declaratie. Nu este deloc simplificat, doar ca nu mai e de trecut numele parintilor (!!!), CNP si seria si nr de buletin. In rest, aceeasi Marie cu aceeasi pălărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.