Munca și eforturile Primăriei Ardud pentru dezvoltarea orașului continuă în orice condiții

Potrivit Primăriei Orașului Ardud, au început lucrările de reabilitare, modernizare, dotare cu mobilier și aparatură medicală la clădirea Centrului de permanență Ardud (fosta Primărie). Este dovada că la Ardud, viața, existența, proiectele de dezvoltare a orașului și a condițiilor oferite comunității, onorarea promisiunilor făcute locuitorilor nu s-au oprit în loc, ci sunt continuate, chiar și acum, cu toate măsurile de precauție și constrângerile pe care le-a adus situația de urgență!

Investiția se realizează ca urmare a câștigării în anul 2019 de către Primăria Ardud a proiectului european de finanțare depus în 2018 pe programul Interreg RO-HU.

Investiția va deservi populația mai multor localități din zonă, oferind asistență medicală cu aparatură performantă și personal medical specializat în regim permanent (24/24).

Cu această ocazie, Primăria și locuitorii orașului Ardud urează un sincer ”La mulți ani!” tuturor cadrelor medicale, marți, 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății!

Toate detaliile despre modernizarea, reabilitarea clădirii Centrului de permanență Ardud, aici:

Investiție uriașă în sănătate la Ardud. Centrul de permanență va fi complet modernizat

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.