La Mădăras se construiește o sală de sport cu 102 locuri. Va fi a doua din orașul Ardud

În această perioadă, muncitorii lucrează la foc continuu la șantierul sălii de sport școlare cu tribune și 102 locuri din localitatea Mădăras, strada Ardudului nr. 42. Este vorba despre un proiect depus în urmă cu mai mulți ani la Compania Națională de Investiții și care în cele din urmă a obținut finanțare, în valoare totală de 4.812.732,65 lei. Beneficiarii direcți vor fi campionii și sportivii Clubului Sportiv de lupte greco-romane ”Cetate Ardud”, elevii Școlii Gimnaziale Mădăras, alături de toți iubitorii de sport din zonă. 

Lucrările de construcție au început efectiv în jurul datei de 20 februarie anul acesta. În prezent, acestea avansează, ca în fotografiile alăturate. Antreprenor este Asocierea INDPRODCOM SRL, ACI CLUJ SA, ROZINI SRL. Proiectant: ROZINI SRL, Diriginte de șantier: FRANGOMY SOLUTIONS SRL. Momentan, doar la Ardud există sală de sport, cea de la Mădăras urmând să fie a doua.

Primarul orașului Ardud, Ovidiu Marius Duma a precizat că sala de sport din Mădăras este o dorință și un vis al sportivilor din Mădăras, descoperiți și antrenați de Tudor Barbul, pentru care Primăria orașului Ardud s-a străduit să obțină această finanțare și să realizeze această sală de sport.

Obiectivul se va adresa, deopotrivă, atât elevilor de la Școala Gimnazială din Mădăras, sportivilor care își desfășoară activitatea în cadrul Clubului de lupte greco-romane Cetate Ardud, dar și tuturor iubitorilor de sport din Ardud și împrejurimi, care vor avea posibilitatea să facă mișcare acasă.

Sala de sport din Mădăras a fost proiectată să arate astfel, după finalizarea lucrărilor de construcție:

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 aprilie 2020. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.