Proiect cu finanțare europeană, depus de Primăria Tășnad: 200 de tablete pentru elevi

Primăria Orașului Tășnad a depus la începutul lunii aprilie 2020 un proiect cu finanțare europeană pentru achiziționarea a 200 de tablete, pentru a sprijini astfel învățământul online din orașul Tășnad, în special pe elevii cu mai puține posiblilități materiale. 

Prin câștigarea acestui proiect, cele 200 de tablete ar fi destinate elevilor aflați în nevoi, însă cu care au posibilitatea de a le utiliza (cunoștințe minime de utilizare), atât de la Școala Gimnazială, cât și de la Liceul Tehnologic Tășnad.

Primarul Grieb Csaba Francisc a precizat că ”La această problemă ne-am gândit de mai mult de trei săptămâni, înainte să fi fost în discuție la nivel național. Am depus un proiect pentru finanțarea a 200 de tablete din fonduri europene nerambursabile, la începutul lunii aprilie 2020. Am prevăzut această necesitate, s-a depus proiectul și așteptăm verdictul”, a declarat primarul orașului Tășnad.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 mai 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.