Următoarea cerere de finanțare prin proiectul WiFi4EU va fi lansată în data de 3 iunie

În ultimii ani, 20 de localități din județul Satu Mare au câștigat finanțare prin proiectul WiFi4EU, care acum a ajuns la ultimul apel, cel de-al patrulea.

Prin intermediul inițiativei WiFi4EU, Comisia Europeană dorește să promoveze accesul gratuit la Wi-Fi în spațiile publice peste tot în Europa. În contextul actualei pandemii, a nevoii de digitalizare a educației, este un pas important în dezvoltarea comunităților!

Bugetul este de 120 de milioane euro pentru perioada 2018-2020.

Următoarea cerere de proiecte va fi lansată în data de 3 iunie 2020, ora 13:00, iar comunitățile interesate se pot înscrie până în data de 4 iunie 2020, ora 17:00.

Pot participa unități administrativ-teritoriale (UAT) și asociații formate din UAT-uri, care acționează în numele membrilor lor.

Comunitățile locale vor primi cupoane valorice WiFi4EU care vor acoperi echipamentul și costurile de instalare, dar vor trebui să plătească abonamentul la internet și întreținerea echipamentului, astfel încât să ofere conectivitate Wi-Fi gratuită și de înaltă calitate pe o perioadă de cel puțin 3 ani.

Selecția beneficiarilor se va face pe baza principiului „primul venit, primul servit”, garantându-se totodată faptul că toate statele membre pot beneficia de un număr minim de cupoane valorice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.