Consilierii județeni au aprobat un supliment de 653.000 lei pentru personalul serviciilor sociale publice și private

Consiliul Județean Satu Mare sprijină serviciile sociale publice și private în gestionarea situației create de noul coronavirus.

În cadrul ședinței ordinare desfășurate astăzi, consilierii județeni au aprobat suplimentarea cheltuielilor pentru personalul din servicii sociale publice şi private, aflat în izolare preventivă la locul de muncă, cu suma de 653.000 de lei. O parte din acești bani vor ajunge la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, precum și la furnizori privați de servicii sociale.

S-a reluat activitatea de evaluare a proiectelor sociale depuse spre finanțare de către asociațiile non-profit, proiecte care nu au putut fi evaluate până acum deoarece unele asociații și fundații și-au întrerupt activitatea în perioada stării de urgență. Pentru susținerea acestor proiecte, prin Legea 350/2005, consilierii județeni au suplimentat fondul de 1,8 milioane de lei alocat pentru anul 2020, cu suma de 177.280 de lei, astfel încât să ajutăm un număr cât mai mare de persoane dezavantajate din punct de vedere social.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2020. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.