La Livada a fost inaugurat un nou teren de fotbal cu gazon artificial, pentru localnici

Primăria orașului Livada a inaugurat un nou teren de fotbal cu gazon artificial. Acest eveniment este o etapă importantă a programului lansat de către Consiliul Județean Satu Mare pentru sprijinirea localităților din județ.

”Conform proiectului, sprijinul financiar a fost distribuit in 14 februarie ținând seama de necesitățile fiecărei primării în parte. Orașul Livada a hotărât ca o parte din această sumă, mai exact 230.000 lei, să fie folosită pentru construirea unui teren de fotbal pentru localnici”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Piricsi Arthúr, primarul orașului Livada, a adăugat: „În acest an modernizarea orașului va evolua în ritm alert, deoarece, din banii câștigați din proiecte europene, vom construi în curând, în zona neutilizată a orașului, un parc modern cu șosea pentru bicicliști, vom reabilita străzi și blocuri de locuințe”. Localnicii pot fi cu adevărat mândri de orașul lor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 iunie 2020. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.