Sistemul de supraveghere video din orașul Tășnad funcționează la capacitate maximă

Primăria Orașului Tășnad informează că testele de funcționalitate ale noului sistem de supraveghere video au fost finalizate și acesta funcționează la capacitate maximă!

Orașul este „acoperit” cu ajutorul a 80 de camere de înaltă rezoluție, prevăzute cu sistem de funcționare la luminozitate ZERO (IR), printre care camere rotative de 360°/180° și la intrările/ieșirile din oraș, respectiv în sate sistemul este dublat cu camere de înregistrare automată a numerelor de înmatriculare ale tuturor autovehiculelor!

În incinta ștrandului termal a fost mărit numărul camerelor de supraveghere la 24, în așa fel încât toate zonele acestuia să fie acoperite.

În aceste condiții putem afirma că orașul Tășnad a devenit una dintre cele mai sigure localități din județ și regiune.  În viitorul apropiat Primăria dorește să continue dezvoltarea acestui sistem, inclusiv cu camere de supraveghere în zonele containerelor de deșeuri menajere, dar și în acele zone în care anumite persoane mai puțin responsabile au obiceiul de a depozita clandestin deșeuri de toate felurile.

Suplimentar, se intenționează ca poliția locală să aibă în dotare o dronă de ultimă generație cu care să se poată supraveghea de la înălțime, silențios și discret o anumită zonă a localității. 

Siguranța cetățenilor și a localității este o prioritate pentru Primăria Orașului Tășnad! 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 iunie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.