Circulă deja primele 2 din cele 17 autobuze hibrid achiziționate de Primăria Satu Mare

Două autobuze hibrid au fost puse în circulație în Satu Mare, începând de miercuri, 24 iunie. Acestea sunt primele autobuze hibrid care au ajuns în Satu Mare, din lotul de 17 achiziționate de Primăria municipiului din fonduri europene.

Alte 9 autobuze vor ajunge în Satu Mare în luna august, iar ultimele șase până la sfârșitul anului. Fiecare autobuz va putea transporta până la 96 de pasageri, din care 31 pe scaune.

Toate cele 17 miljloace de transport în comun noi, sunt prevăzute cu sisteme hibrid în serie care integrează un motor electric de 120 kW și un motor diesel de 151 kW.

Valoarea totală a proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional, prin intermediul căruia sunt achiziționate autobuzele hibrid, se ridică la peste 37 milioane de lei.

Din acceași finanțare va fi construităm o autogară și vor fi implementate un sistem de monitorizare a traficului, și unul de e-ticketing.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 iunie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.