Lucrările la Centrul de permanență medicală din orașul Ardud avansează în ritm alert

Potrivit Primăriei Orașului Ardud, de la o zi la alta, lucrările de reabilitare, modernizare, dotare cu mobilier și aparatură medicală la clădirea Centrului de permanență Ardud (fosta Primărie) avansează într-un ritm alert spre bucuria cetățenilor orașului Ardud și nu numai.

Vă reamintim că această investiție se realizează în urma câștigării în anul 2019 de către Primăria Ardud a proiectului european de finanțare depus în 2018 pe programul Interreg RO-HU.

Proiectul va contribui la îmbunătățirea durabilă a serviciilor de urgență și de asistență medicală primară oferite grupurilor țintă și anume populația Orașului Ardud și populația mai multor localități din zonă cu aparatură performantă și personal medical specializat în regim permanent (24/24).

Ca rezultat, o parte importantă a pacienților care până acum trebuiau redirecționați în altă parte, vor putea fi tratați eficient local, facilitând accesul rapid al populației la îngrijiri medicale de calitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 iunie 2020. Filed under Sănătate, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.