Investițiile masive din Gerăușa, orașul Ardud, se continuă cu amenajarea drumurilor

Potrivit Primăriei Orașului Ardud, în aceste zile au fost demarate lucrări de amenajare a drumurilor în urma lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare și de curățare a vegetației în localitatea Gerăușa.

După ce în ultima perioadă condițiile meteo nu au permis acest lucru, lucrările necesare, așteptate de cetățenii din această localitate, se realizează și se vor continua.

Lucrările de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare in localitatea Gerăușa, oraș Ardud au creat mare disconfort cetățenilor pe parcursul desfășurării lucrărilor, dar le vor crea și mai mare bunăstare, confort și civilizație după finalizarea lor!

De asemenea, pentru reducerea efectelor inundațiilor produse ca urmare a ploilor torențiale la gospodăriile din zona numită ”În groapă” de pe str. Bucureștiului din Ardud, Drumurile Naționale Cluj Napoca – secția Satu Mare, au demarat efectuarea unei lucrări de subtraversare a DN 19A (E 81). Această lucrare vine ca urmare a nenumăratelor solicitări ale cetățenilor din zonă și a Primăriei.

Orașul Ardud mulțumește pentru implicare și soluționare Instituției Prefectului județului Satu Mare și lui Adrian Albu, viceprimar al municipiului Satu Mare, precum și conducerii Drumurilor Naționale care au înțeles necesitatea acestei lucrări.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 iunie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.