Lucrări importante la Tășnad de modernizare a sistemului de apă potabilă, canalizare

Potrivit Primăriei Orașului Tășnad, în cursul lunii iunie, pe teritoriul orașului Tășnad, firma care deține în administrare sistemul de apă potabilă și canalizare, APASERV, a finalizat două lucrări care vor îmbunătăți calitatea mediului din oraș și a început alte două lucrări importante:

1.S-a realizat lucrarea de by-pass prin care canalizarea menajeră din zona stațiunii termale nu se mai epurează prin stația de epurare zonală, ci se deversează prin pompare în rețeaua de epurare principală, astfel îmbunătățind calitatea apei din Valea Cehal.

2.S-a decolmatat și, pe o porțiune de 30 m, s-a înlocuit conducta de colectare a apelor menajere de pe str. Lăcrămioarelor, astfel s-a îmbunătățit calitatea apei și s-a redus debitul din șantul care trece pe str. Gh. Doja și Câmpului.

3.Au reînceput lucrările la stația de epurare principală a orașului.

4.S-au adjudecat lucrarile de modernizare și transformare în sediu administrativ a APASERV, a fostei Centrale termice nr. 3 din cartierul Zorilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 30, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.