Amenzi de peste 35000 lei și un tânăr de 17 ani, depistat de polițiști la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 7 iulie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, în baza Planului de Acțiune care se derulează la nivel național pe cauzele generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35.700 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 6 permise de conducere.

La data de 07.07.2020,  în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Satu Mare, au identificat un tânăr de 17 ani, din localitatea Doba care se deplasa cu un autoturism pe DC59 în localitatea Doba deși nu deține permis de conducere de nicio categorie. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânăr i-a fost încredințat spre conducere cu bună știință, de un sătmărean de 26 de ani. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 iulie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.