Cuplurile de aur și diamant, premiate de primarul Kereskényi Gábor și viceprimari

Curtea Teatrului de Nord Satu Mare a găzduit joi, 9 iulie, în premieră, un eveniment emoţionant și unic dedicat cuplurilor de diamant și de aur care au aniversat în trimestrul al II-lea al anului 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu bănesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.

”De fiecare dată acest eveniment este unul emoționat și sunt sigur că și seniorii trăiesc momente deosebite în cadrul acestei festivități de premiere, de accea am încercat să facem tot posibilul să îl organizăm, chiar dacă a trebuie să ne adaptăm unor noi reguli! I-am felicitat pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitatea sătmăreană și le-am urat multă sănătate! Mă bucur că din 2016 și până în prezent am premiat 82 de cupluri care au aniversat 60 de ani de căsătorie și 601 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie, semn că avem o comunitate puternică de seniori în care valorile familiei sunt respectate!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

În cadrul evenimentului au fost premiate 5 cupluri care au aniversat nunta de diamant și 39 de cupluri care au marcat nunta de aur.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 iulie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.