Au fost finalizate lucrările de plombare ale mai multor drumuri județene

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor au participat azi la recepţiile lucrărilor de plombare a mai multor drumuri judeţene.

Receptie Plombari Micula - Viile Satu Mare (41)Astfel, au fost recepţionate lucrările de tratare a burduşirilor pe DJ194C sectorul Botiz- intersecţia DJ 194A (str. Gorunului-Tetves), dar şi a recepţionate lucrărilor de plombare cu mixturi asfaltice cu decapare mecanizată şi manuală de pe acelaşi sector de drum. Refacerea DJ194C sectorul Botiz- intersecţia DJ 194A a fost o prioritate pentru Consiliul Judeţean, având în vedere că pe acest drum este direcţionat traficul greu din municipiul Satu Mare.

Au fost recepţionate şi lucrărilor de plombare cu mixturi asfaltice cu decapare mecanizată şi manuală de pe DJ194A Satu Mare-Micula, DJ 193C Satu Mare – Viile Satu Mare, DJ 194B- DN19 Vetiş. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 850.000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 mai 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.