Consiliul Județean investește în dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Satu Mare

În ședința ordinară, consilierii județeni au aprobat proiectul ,,Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a Aeroportului Satu Mare prin îmbunătățirea condițiilor de siguranță aeroportuară”, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 38.004.303,40 lei (inclusiv TVA) din care 27.217.744,07 lei, sumă asigurată de FEDR, 4.162.713,80 de la bugetul de stat, iar suma de 640.417,51 lei este contribuția proprie a Aeroportului Satu Mare, suma fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Satu Mare.

Investițiile propuse a fi realizate în cadrul proiectului sunt un drum tehnologic perimetral, o Remiză P.S.I. și un sistem de televiziune cu circuit închis (TVCI) pentru gardul perimetral și zona tehnică. De asemenea, în cadrul proiectului vor fi achiziționate echipamente de securitate, o autospecială de intervenție (stins incendii) și o Ambulanță tip B1.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 septembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.