A fost modernizată o porțiune importantă din DJ 194C dintre strada Gorunului și Botiz

O porțiune importantă a drumului care asigură traficul cel mai intens din județ, a fost modernizată, iar lucrările au fost recepționate de Consiliul Județean Satu Mare. Este vorba despre drumul județean DJ 194C, care face legătura între strada Gorunului din municipiul Satu Mare și drumul național DN 19 – localitatea Botiz, drum care asigură și circulația pentru mașinile de mare tonaj.

“Am urmărit ca prin intermediul acestei investiții să asigurăm o infrastructură rutieră solidă pentru traficul greu, iar constructorul a realizat o lucrare în conformitate cu normele prevăzute în contract. Acesta este tronsonul cel mai important din varianta actuală de ocolire a municipiului Satu Mare și contribuie esențial la decongestionarea traficului din oraș și la o mai bună mobilitate în județ”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, care a participat la recepția finală a lucrării, alături de vicepreședintele Ioan Rus.

Pe lângă lucrările efectuate la infrastructura rutieră principală, au mai fost amenajate și 10 drumuri laterale și au fost realizate rigolele carosabile. Pentru lucrările efectuate pe cei 3,5 km de drum, antreprenorul a oferit o garanție de 80 de luni. Valoarea totală a lucrării este de 3.270.783 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 2, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.