100 de milioane de euro, alocate de Guvern pentru instalarea de panouri fotovoltaice și stații de reîncărcare vehicule electrice

Guvernul Ludovic Orban a alocat 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice și stații de reîncărcare vehicule electrice.

Guvernul a adoptat programul „Electric Up”, prin care IMM-urile din domeniul HoReCa au posibilitatea să acceseze o finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi a staţiilor de încărcare, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Ionel Dancă: ”Guvernul a aprobat proiect de ordonanţă de urgenţă pentru implementarea unui alt program din Planul naţional de investiţii şi relansare economică. Este vorba despre programul <<Electric Up>>, prin care IMM-urile din domeniul HoReCa au posibilitatea să acceseze o finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi pentru instalarea staţiilor de încărcare. Acest proiect de act normativ a obţinut toate avizele necesare şi a fost adoptat în formă finală în această şedinţă de guvern. ”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 septembrie 2020. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.