Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul „Minutul de cultură”, cu noi creații

Reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au schimbat fotografiile și poeziile din Stațiile de autobuz din municipiul Carei, acțiune desfășurată în cadrul proiectului „Minutul de cultură”, care a fost relansat în luna iunie a acestui an.

Au fost montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.

Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918, stația de lângă blocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu și stația situată vis-a-vis cu Policlinica.

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în luna octombrie, când vor fi expuse alte fotografii și poezii.

Trecătorii care au un singur minut liber, pot citi câte o poezie scrisă de: Gabriela Melinescu, Emil Botta, Ady Endre, Juhász Gyula, Heinrich Heine, Elizabeth Bishop și viziona trei fotografii aparținând artistului fotograf careian dr. Hágó Attila Nándor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2020. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.