Oportunitate de instruire în domeniul antreprenoriatului, pentru tinerii defavorizați

Asociația AGES (AGES) organizează în perioada 30 septembrie – 20 octombrie 2020, un curs de antreprenoriat adresat tinerilor (17-35 de ani) defavorizați din județul Satu Mare. Costurile organizării acestui curs sunt acoperite prin proiectul HEY, ceea ce face posibilă participarea gratuită a tinerilor vizați de proiect. Înscrierile se fac până la data de 25 septembrie 2020. Participanții la instruire vor dobândi cunoștințele de bază necesare pentru începerea și gestionarea profitabilă a unei afaceri. De asemenea, vor dobândi abilități antreprenoriale, care îi vor ajuta să rezolve aspectele financiare, administrative și juridice legate de planificarea și organizarea afacerii.

Căutăm tineri motivați din zona rurală și din orașele mici, care doresc să devină antreprenori. La sfârșitul cursului de formare, cursanții care vor trece cu succes examenul obțin un certificat de competențe antreprenoriale, recunoscut la nivel național.

Cu predare în limba română, instruirea teoretică se desfășoară în 3 părți, cu intercalarea orelor de practică, după programul detaliat mai jos.

Perioada: 30 septembrie – 12 octombrie

Orarul:

Instruire teoretică: 30 septembrie, 1 și 12 octombrie

30 septembrie, 12:00-17:00
1 octombrie, 9:00-14:00
12 octombrie, 12:00-16:00
Instruire practică: 2 octombrie – 9 octombrie

Ziua examenului: 12 octombrie, ora 16:30

Programul de instruire se va desfășura cu respectarea strictă a reglementărilor de siguranță în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.