Ceremonii organizate într-un cadru restrâns la Satu Mare, de Ziua Armatei Române

Duminică, 25 Octombrie, de Ziua Armatei Române au avut loc ceremonii organizate de Divizia 4 Infanterie ”Gemina”, atât la Satu Mare, începând cu ora 12,00, la Monumentul Ostașului Român (din Piața Vasile Lucaciu), cât și la Carei, începând cu ora 15,00, în fața Ansamblului Monumental ”Glorie Ostașului Român”.

Pentru protejarea sănătății cetățenilor, activitățile s-au desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Din partea Instituției Prefectului Județului Satu Mare, participanților li s-a solicitat să evite aglomerarea de persoane respectând distanțarea socială și să poarte masca de protecție. 

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a transmis următorul mesaj: Data de 25 Octombrie este ziua în care țara își sărbătorește Armata și pe cei care au fost sau sunt în slujba ei. Ne aducem omagiul ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă, dar și celor care astăzi, în haină militară, sunt permanent la datorie. La mulți ani, Armatei Române! La mulți ani, bravi soldați!”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 octombrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.