Primăria Municipiului Satu Mare a început instalarea decorațiunilor pentru Crăciun

Primăria Municipiului Satu Mare a început instalarea decorațiunilor luminoase de Crăciun în zona centrală a municipiului. Ca o noutate, în acest an, accentul va fi pus pe parcul din Piața Libertății, având în vedere că Centrul Nou se află în reabilitare.

Cu toate că în acest an vom avea parte de un Crăciun altfel, ne dorim totuși ca sătmărenii să simtă atmosfera de sărbătoare. Am decis să decorăm zona centrală a orașului cu luminițe și elemente deosebite, care vor da orașului nostru o strălucire aparte. Bradul va fi amplasat în locația obișnuită, Parcul Central, însă avem în vedere să amplasăm încă trei brazi mai mici și în alte zone ale parcului pentru a creea cu adevărat un efect deosebit în jurul parcului. Cred că spiritul de sărbătoare trebuie să existe în continuare și pregătim câteva elemente surpriză în acest sens!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Centrul municipiului Satu Mare va avea un aer festiv, vom păstra tunelurile de lumini, ghirlandele, șirurile luminoase, globurile mari, strălucitoare și bineînțeles elementele decorative de tip ”selfie”, atât de apreciate de sătmăreni în anii trecuți. Pe Pasajul Corneliu Coposu se vor împodobi copacii mai mari, se va păstra și în acest an cortina de lumini, care este deja montată. 

Costurile din acest an pentru instalarea iluminatului festiv au fost reduse cu peste 230.000 lei, fiind în acest an de 560.446 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 6, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.