Campania caritabilă a Teatrului de Nord Satu Mare „Poveste de Crăciun”, ediția a XVI-a

Trupa ”Mihai Raicu” a Teatrului de Nord Satu Mare anunță colaborarea cu Asociația ”Acces la Viitor”, la cea de-a XVI-a ediție a campaniei caritabile „Poveste de Crăciun”. Chiar dacă micul public beneficiar al spectacolului dedicat zilei de Moș Nicolae nu poate avea loc în sala teatrului, păstrăm tradiția și pătrundem în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul tehnologiei.

Astfel, peste 370 de copii se vor întâlni cu Moș Nicolae în data de 5 decembrie, la ora 11.00, online. Iar Teatrul de Nord, Trupa „Mihai Raicu” a pregătit un spectacol lectură special pentru acest eveniment, care va fi transmis exclusiv pe pagina de Facebook a Asociației Acces la Viitor. 

Beneficiari ai proiectului vor fi copiii din centrele de plasament, aflați în evidența DGASPC, precum și persoanele defavorizate din Asociația STEA, Casa Speranței și Congregația „Fiicele Îndurării”.

”Dăruim o poveste. Le mulțumim tuturor celor care se implică, an de an, în acest proiect. Chiar dacă micul public beneficiar al spectacolului dedicat zilei de Moș Nicolae nu poate fi în sala teatrului, păstrăm tradiția și pătrundem în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul tehnologieI, spun organizatorii.  

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 decembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.