Campania de voluntariat local de la Tășnad ”Un gram de bunătate”, la a doua ediție

Campania de voluntariat local ajunsă la cea de-a doua ediție ”Un gram de bunătate” se desfășoară până pe 20 decembrie la Tășnad. Organizatori sunt Consiliul Local Tășnad, în colaborare cu persoane fizice și juridice voluntare.

”Ajută și tu copiii din comunitatea noastră”, este mesajul transmis de organizatori. ”Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, și pentru mulți dintre noi ele vin la pachet cu multă veselie, iubire, oameni dragi alături și cu surprize fel de fel. În același timp, Crăciunul ne aduce bucuria și împlinirea sufletească, născută din faptele bune ale căror autori suntem chiar noi, fiecare dintre noi. Este exact acel moment al anului, în care alegem să dăruim altora, fără a aștepta nimic în schimb.

Anul acesta te invităm să fii complicele lui Moș Crăciun pentru copiii care provin din familii defavorizate, o cu situație financiară precară dar cu rezultate bune la învățătură. Alătură-te campaniei noastre! Donează pentru ca elevii să aibă dispozitive digitale și acces la educație!”.

Contact și informații: prof. Moisa-Turcu Adrian Antonel: 0744798550, Șimonca Gheorghe: 0744455034, Sipos Zsófia: 0748228545.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 decembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.