Ovidiu Duma: Sunt câștigătorul moral al alegerilor. Pentru mine moralitatea primează!

Primarul Orașului Ardud și fostul candidat la funcția de senator la Senatul României la recentele alegeri parlamentare, ing. Ovidiu Marius Duma, dorește să transmită un mesaj tuturor sătmărenilor și celor care l-au votat și i-au acordat încrederea lor în data de 6 decembrie 2020: 

”Dragi sătmăreni, încă de la început recunosc că am așteptat confirmarea oficială a mandatelor de parlamentar obținute în județul Satu Mare, înainte de a mă adresa vouă, dorind astfel să emit o poziție în deplină cunoștință de cauză.

În contextul medical şi epidemiologic actual atât de dificil la care este supusă societatea românească, am trecut și la nivel personal și profesional printr-o perioadă solicitantă pentru mine, o perioadă care s-a dovedit a fi una dintre încercările importante ale vieții mele.

Am încheiat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare prin vot, un vot care m-a clasat pe un onorant loc doi, un loc teoretic eligibil pentru scopul nostru. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru exprimarea opțiunii prin vot și pentru rezultatul pe care l-am obținut împreună.

Sprijinul dvs prin vot m-a plasat pe locul secund și mi-a conferit aparent dreptul de a vă reprezenta în Parlamentul României. Acest rezultat a fost practic ignorat în baza unei legi strâmbe care repartizează mandatele în funcție de redistribuirea națională a voturilor. Astfel candidatul clasat pe locul patru în preferințele electoratului sătmărean a obținut unul dintre cele două locuri de senator ale județului Satu Mare.

Mulțumiri deosebite celor care s-au prezentat la urne motivați de candidatura mea, oameni care m-au susținut și m-au încurajat zilnic prin mesaje, prin conversații și acțiuni. Din păcate, datorită rezultatelor la nivel național și prin jocul sorții, rezultatul final a fost in defavoarea mea, dar trebuie să recunosc că nu îl văd ca și pe un eșec. Sunt câștigătorul moral al acestor alegeri, iar pentru mine moralitatea primează înaintea funcției.

Dvs, sătmărenii mei, ați fost sprijinul și motivația mea, iar faptul că nu am ajuns în Parlament deși aș fi fost îndreptățit, mă determina să muncesc și mai mult pe plan local, să caut să îmi înfăptuiesc promisiunile făcute vouă tuturor.
Vă doresc tuturor un final de an cu sănătate, cu pace sufletească, armonie în familie și în societate, iar sărbătorile care se apropie să ne aducă tuturor bucurie,înțelegere și gânduri bune!

Al vostru, același, Ovidiu Duma!” 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 decembrie 2020. Filed under Politică, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.