Jandarmii sătmăreni donează sânge și ajută familia din Sărătura căreia i-a ars casa

Atunci când semenii tăi au nevoie de ajutor singurul răspuns pe care îl poți oferi este DA. Jandarmii sătmăreni au început zilele acestea să execute și un alt fel de misiune. Aceea de a veni în sprijinul semenilor aflați în nevoi.

Având în vedere lipsa de sânge din spitale, pe parcursul mai multor zile, cu respectarea regulilor de distanțare socială, peste 50 de militari ai unității vor participa la o acțiune de donare de sânge.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Bonurile primite vor fi direcționate pentru achiziționarea de alimente în folosul familiei din localitatea Sărătura, grav afectată de incendiul care le a distrus casa.

Suntem mândri de colegul nostru plutonier Țiplea Răzvan, care își poartă cu mândrie ținuta militară și o onorează într-un mod deosebit fiind unul dintre artizanii reconstrucției casei de la Sărătura.

Dorința noastră de Crăciun este să nu rămânem singuri în demersul nostru. Așadar, vă invităm alături de noi – ”Donează sânge, salvează o viață”.

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

IJJ. Satu Mare 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 decembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.