12 centre de vaccinare anti-COVID, și o caravană mobilă, în județul Satu Mare

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare a hotărât miercuri, 23 decembrie, repartizarea unui număr de 17.494 de afișe tuturor celor 65 de unități administrativ-teritoriale, în raport cu numărul populației. Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID.

Guvernul României pune la dispoziția cetățenilor și platforma națională de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/ .

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare. În județul Satu Mare sunt amenajate 12 centre de vaccinare, la care se va adăugă o caravană mobilă (pentru persoanele nedeplasabile).

Astfel, vor exista cinci centre de vaccinare în municipiul Satu Mare și câte unul în următoarele localități: Carei, Negrești-Oaș, Tășnad, Poiana Codrului, Supur, Medieșu Aurit și Gherța Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 decembrie 2020. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.