Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A s-au derulat în ritm susținut

În cele trei luni de la reluarea modernizării drumului județean DJ 193A, lucrările s-au derulat într-un ritm susținut. Consiliul Județean Satu Mare a profitat din plin de vremea bună, inclusiv în primele trei săptămâni ale lunii decembrie, și a realizat lucrări pe o porțiune importantă a drumului care străbate localitățile Amați-Rușeni-Tătărăști-Necopoi-Homorodu de Jos-Homorodu de Mijloc-Homorodu de Sus-Solduba-Hodișa-Socond-Rătești.

Până în prezent, a fost așternut un strat de bază pe o lungime de 18 km, pe 16 km s-a așternut stratul de uzură, iar pe o porțiune de 5 km se circulă pe balast stabilizat. În paralel cu aceste lucrări, a fost realizat un zid de sprijin în lungime de 110 metri, rigole carosabile pe o suprafață de 275 de metri și au fost montate 25 de podețe noi și 8 podețe tubulare.

“Încheiem anul cu 53 de procente realizate din proiect. Mai avem mult de muncă pe acest tronson, dar imediat ce vremea va permite vom relua lucrările în forță. Doresc să le mulțumesc locuitorilor din această zonă pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe tot parcursul lucrărilor, dar și în perioada în care proiectul a întâmpinat anumite sincope”, a afirmat președintele Pataki Csaba, la recepția parțială a lucrărilor executate pe DJ 193A.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 decembrie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.