Ministrul Lucian Bode cere prefecților asigurarea respectării regulilor de protecție

Marți, 29 decembrie a avut loc prima ședință de lucru în sistem videoconferință a domnului Lucian Bode, ministrul afacerilor interne, cu prefecții și șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne de la nivel local.

Ședința s-a axat pe modul de gestionare a situațiilor privind criza sanitară și a eventualelor fenomene hidro-meteorologice în perioada minivacanței de Anul Nou și pe asigurarea măsurilor de ordine publică și siguranță în campania de vaccinare.

Ministrul Bode a solicitat angajaților MAI și pentru perioada următoare demersuri susținute privind asigurarea respectării normelor sanitare de protecție, în special a celor privind interdicția de a organiza evenimente și pentru prevenirea producerii de aglomerări în spațiul public. 

Acțiunile forțelor ministerului vor fi realizate în sistem integrat, vor consta într-o prezență activă și o reacție rapidă la evenimentele sesizate.

Prefectul Radu Bud l-a asigurat pe ministru că la nivelul județului Satu Mare nu sunt probleme deosebite atât privind incidența cazurilor de îmbolnăviri COVID 19, care este pe un trend de scădere susținut, cât și privind organizarea campaniei de vaccinare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 decembrie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.