Primăria Municipiului Satu Mare: Modificări privind acordarea ajutorului de încălzire

Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială anunță noile reglementări privind măsurile de protecție socială, respectiv a dreptului pentru ajutorul de încălzire.

Astfel, conform noilor reglementări adoptate la nivel național, plafonul de acordare a fost majorat de la 750 lei/membru de familie, la 800 de lei/ membru de familie, acesta reprezentând nivelul de venituri până la care gospodăriile au dreptul la ajutor pentru încălzirea locuindţei cu gaze naturale, energie electrică sau lemne începând cu luna decembrie 2020.

Reamintim sătmărenilor că pentru subvenția la încălzire pe lunile ianuarie 2021 – martie 2021, se pot depune cereri în perioada 4-10 ianuarie 2021, la sediul D.A.S., Aleea Ilișești nr.4.

Pentru obținerea acestor ajutoare, solicitanții se vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, cu o cerere însoțită de documentele justificative privind componența familiei, veniturile realizate și bunurile aflate în posesie.

Pentru evitarea acordării de drepturi necuvenite, Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare poate solicita informații de la instituțiile/autoritățile competente, pe bază de protocol. Orice modificare intervenită în componenţa familiei şi a veniturilor acesteia se comunică Direcției de Asistenţă Socială Satu Mare, în termen de 5 zile de la data modificării, prin depunerea unei noi cereri şi declaraţii pe propria răspundere cu documentele justificative.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 ianuarie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.