Se dorește operaționalizarea centrelor de vaccinare de la nivelul județului Satu Mare

În cadrul ședinței săptămânale cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne condusă de subprefectul Altfatter Tamás s-a discutat situația la zi a vaccinărilor împotriva COVID-19 la nivelul județului Satu Mare, s-a analizat operaționalizarea centrelor de vaccinare, altele decât ambulatoriile spitalelor.

Odată cu intrarea în vigoare a Hotărârii nr. 1091/2020 pentru modificarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România se clarifică mecanismul financiar necesar operaționalizării și funcționării centrelor de vaccinare.

Reprezentanții structurilor MAI au prezentat, pe rând, situația operativă la nivelul județului, conform domeniului de competență al fiecăruia, s-a analizat incidența cumulată a cazurilor de coronavirus la mia de locuitori pe ultimele 14 zile la nivelul fiecărei localități și a fost actualizată Anexa la Hotărârea CJSU nr. 3 din 15 ianuarie 2021.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 ianuarie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.