Doi sătmăreni, identificați de poliție și condamnați la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 26 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au identificat un bărbat, de 29 de ani, din Racșa, pe numele căruia Judecătoria Negrești Oaș a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot la data de 26 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat un bărbat, de 46 de ani, din Viile Satu Mare, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an 6 luni și 20 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ambele persoane în cauză îşi vor executa pedepsele în penitenciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 ianuarie 2021. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.