În perioada următoare vor fi ridicate vehiculele abandonate pe domeniul public

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat o nouă dispoziție prin care mai multe vehicule care ocupă abuziv domeniul public vor fi transportate și depozitate în spațiul amenajat situat pe str. Gara Ferestrău, nr. 2.

Astfel, în perioada următoare vor fi ridicate 18 vehicule fără proprietar, sau care au fost abandonate pe domeniul public. Ridicarea și depozitarea vehiculelor care ocupă locurile de parcare și afectează imaginea orașului vine după ce proprietarii somați să elibereze domeniul public au ignorat demersul Poliției Locale.

Menționăm pe această cale că perioada în care vehiculele pot sta nefolosite in parcare a fost redusă considerabil printr-o propunere legislativă, de la un an la șase luni, după care pot fi considerate autovehicule abandonate.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere desfășoară zilnic activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule care ocupă domeniul public și afectează imaginea orașului. În cursul anului trecut au fost somați 119 proprietari, dintre care doar 36 și-au ridicat mașinile de pe domeniul public, restul autovehiculelor urmând să fie ridicate în perioada următoare.

Primăria Municipiului Satu Mare face apel la sătmăreni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public, să sesizeze Poliția Locală la numărul de Dispecerat 0361-919.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 2, 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.