La Satu Mare s-a întocmit Strategia de Dezvoltare a Domeniului Social 2021-2027

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare au întocmit Strategia de Dezvoltare a Domeniului Social 2021-2027 și Planul de acțiune privind serviciile sociale, documente care au fost prezentate miercuri reprezentanților ONG-urilor sociale.

Strategia de Dezvoltare Socială stă la baza proiectelor ce vor fi depuse pe fonduri europene, și nu numai.

”Trebuie să fim mai aproape de beneficiarii de servicii sociale. Totodată, administrația și ONG-urile trebuie să se asigure că beneficiarii de servicii sociale sunt persoanele care au cu adevărat nevoie, nu cei care caută doar un ajutor social!”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primăria, în parteneriat cu ONG-urile sociale își propune înființarea de noi centre de zi pentru copii, centre comunitare pentru persoanele în vârstă și adăposturi pentru persoanele fără adăpost.

”Nu vom reduce bugetul alocat anul acesta pentru serviciile sociale pentru a veni în sprijinul celor care au cu adevărat nevoie. 2021 este un an în care trebuie să fim și mai aproape de beneficiarii de servicii sociale”, a mai spus primarul Gábor Kereskényi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 5, 2021. Filed under Social, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.