Artiștii Teatrului de Operetă din Budapesta vor susține o Gală de operetă la Carei

Joi, 18 februarie 2021, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc Gala de operetă susținută de interpreții Teatrului de Operetă din Budapesta.

Evenimentul a fost planificat inițial în primăvara anului 2020 cu participarea artistei Oszvald Marika, iar acum organizatorul revine cu un spectacol inedit, în compania artiștilor: Gergely Róbert, Bódi Barbara și Peller Károly.

În cazul unui interes sporit din partea publicului, organizatorii vor suplimenta cu încă o reprezentație de la ora 20:00. Prețul biletului este de 35 lei, intrarea se va face în ordinea sosirii. Biletele se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei.

Biletele achiziționate în anul 2020 rămân valabile pentru ambele reprezentații, dar programarea prealabilă este obligatorie, fiindcă locurile sunt limitate la 50% din capacitatea sălii! Locurile înscrise pe bilete nu mai sunt valabile! Deținătorii de bilete care nu doresc să participe la spectacol, își pot răscumpăra biletele de la biroul Centrului Cultural.

Purtarea măștii și păstrarea distanței înainte și în timpul spectacolului sunt obligatorii! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 10, 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.