Cursuri de perfecționare și o mașină de pompieri modernă, pentru S.V.S.U. Ardud

UAT Oraș Ardud este partener în cadrul proiectului cu titlul “Early Warning and Joint Preparedness for Emergency Situations at Romanian-Ukrainian border” depus de către Comuna Tarna Mare în parteneriat cu UAT Oraș Ardud și Departamentul de pompieri de la Vynohradiv, Ucraina și declarat câștigător, în cadrul programului de cooperare transfrontalieră HUSKROUA ENI CBC 2014-2020.

În cadrul acestui proiect pentru UAT Oraș Ardud sunt cuprinse dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) cu o mașină de pompieri, precum și organizarea unor cursuri de perfecționare pentru membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

De asemenea, comuna Tarna Mare, în calitate de lider de proiect, fiind parteneră cu Orașul Ardud și Departamentul de pompieri de la Vynohradiv (Ucraina), va beneficia de un grant în valoare de 457.551,53 euro. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 10, 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.