Târgul Produselor Sătmărene, 13-14 februarie. Ediție specială de Sfântul Valentin

Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ”G.M Zamfirescu” și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană continuă sprijinirea și promovarea meșterilor artizani și a producătorilor sătmăreni, prin organizarea unei noi ediții a Târgului Produselor Sătmărene.

Astfel, la acest final de săptămână, între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății, sătmărenii sunt invitați să descopere produsele celor 26 de meșteri artizani și producători care vor fi prezenți la această ediție. Vă propunem de această dată și gamă specială de produse dedicată îndrăgostiților care doresc să facă un cadou persoanei iubite de Sfântul Valentin.

Târgul Produselor Sătmărene vă așteaptă cu articole vestimentare, bijuterii handmade, accesorii, decorațiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumusețare și vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene.

Toate produsele sunt realizate în micile ateliere de creație ale producătorilor sătmăreni care pregătesc pentru fiecare ediție produse unicat, în serie limitată care pot deveni cadouri speciale pentru cei dragi.

La acestă ediție, vor participa și producători care nu au mai fost la alte ediții, precum Simon Zsuzsa și trei producători care au primit recent marca Produs Sătmărean: Julart Studio, Seva Sana și Florăria Love Garden.

Vă așteptăm să îi susținem împreună pe producătorii și meșteri artizanali sătmăreni!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 10, 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.