Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” îi va primi pe elevi într-o clădire modernă

Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” îi va primi în septembrie pe elevi într-o clădire mai modernă. Primăria Municipiului Satu Mare a investit sume importante pentru ca la această școală să fie schimbate geamurile, acoperișul să fie reparați și toate spațiile să fie igienizate. 

Vineri, 23 iulie, s-a făcut recepția acestor lucrări, suma totală fiind de peste 421.000 de lei.

Tot pentru a crea condiții cât mai bune elevilor și personalului didactic, Primăria Municipiului Satu Mare a alocat 180.000 lei pentru schimbarea centralei termice și a rețelei de încălzire, lucrări care vor fi finalizate până la debutul anului școlar.

De asemenea, pentru că numărul cererilor de înscriere la această unitate de învățământ este în continuă creștere, Primăria Municipiului Satu Mare ia în calcul o viitoare extindere a unității de învâțământ, motiv pentru care a alocat în acest an o sumă de 70.000 de lei în vederea realizării studiului de fezabilitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 iulie 2021. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.