Au inceput înscrierile pentru grupele de juniori la Centrul de Copii si Juniori Olimpia

Voluntarii Olimpisti au anuntat inceputul lucrarilor pentru crearea unei academii de fotbal in Satu Mare, in jurul clubului Olimpia Satu Mare, in luna aprilie a acestui an. Recent, după patru luni mai tarziu, s-a dat startul inscrierilor pentru grupele de juniori. De-a lungul deceniilor, Olimpia a reprezentat mereu o rampa de lansare pentru fotbalistii satmareni care au jucat in Liga 1 si in campionate puternice din Europa.
Centrul de Copii si Juniori Olimpia va functiona la Stadionul Somesul din Satu Mare, iar de coordonarea acestuia se va ocupa antrenorul si fostul mare jucator al clubul galben-albastru, Ion „Lulu” Dragomir.
„Proiectul nostru a avut de la inceput ca fundament ce poate oferi orasul si judetul Satu Mare fotbalului, dar si ce poate fotbalul sa ofere tuturor satmarenilor. Sunt convins ca pentru multi dintre noi, sunt foarte putine lucruri care se pot compara cu momentul cand iti vezi copilul imbracand tricoul Olimpiei, la orice nivel. De aceea, pasul urmator, crearea unei academii de fotbal unde tinerele talente din Satu Mare sa poata invata tainele fotbalului sub bagheta si indrumarea unor glorii din istoria Olimpiei, a fost unul firesc si necesar. Copii talentati din Satu Mare nu vor mai fi nevoiti sa plece in alte orase pentru a incepe o cariera in fotbal. Vom aveam un Centru de Copii si Juniori al satmarenilor si pentru satmareni”, a declarat Cosmin Miclaus, presedintele clubului Olimpia Satu Mare
Clubul Olimpia isi deschide portile pentru toti copii si juniorii din judetul Satu Mare, urmand sa fie create grupe de juniori Under7, Under9, Under 11, Under 13 si Under 15. Pentru înscrieri și detalii, satmarenii au la dispozitie urmatorul numar de telefon 0771499872 Bathory Ștefan.
Împreună formăm viitori fotbaliști ai Olimpiei!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 iulie 2021. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.