23 de șoferi care circulau cu viteză excesivă au fost depistați de polițiștii sătmăreni

23 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe arterele rutiere din județul Satu Mare au fost depistați ieri, 29 iulie, de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat la data de 29 iulie a.c., o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 47 800 de lei, fiind reținute în total 28 de permise de conducere, din care 23 pentru viteză excesivă.

Astfel, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar 23 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 19 și 68 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 101 km/h și 158 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Față de aceștia polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii rutieri reamintesc că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 iulie 2021. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.