Programe distractive și ateliere pentru copii, la Târgul Produselor Sătmărene!

Cea mai frumoasă lună de vară începe cu bună dispoziție și multe jocuri interactive pentru copii! Ediția din luna august a Târgului Produselor Sătmărene va avea loc în Grădina Romei și va dedicată celor mici, pentru care pregătim un program de jocuri, desene pe asfalt și workshop-uri cu materiale reciclabile.

În acest weekend, între 7 și 8 august, între orele 10.00 și 18.00, vă invităm să fiți alături de producătorii locali și să-i aduceți pe cei mici cu voi pentru că le pregătim multe surprize!

Ca de fiecare dată, vă promitem produse proaspete de calitate, legume și fructe de sezon, inclusiv pepene verde, miere, siropuri și gemuri naturale, uleiuri esențiale și decorațiuni din lavandă, articole din piele și textile, bijuterii hand-made, tablouri și desene grafice, căni personalizate cu fimo, păpuși realizate manual, decorațiuni din vitralii, dar și produse din carne de Carmangeria Debreczeni.

Vă așteptăm cu drag să petrecem acest weekend împreună și să ne bucurăm de cele mai bune produse locale sătmărene!

Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 august 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.