Biblioteca Județeană Satu Mare urmează să se mute în sediul nou până la sfârșitul anului

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a avut o întâlnire de lucru cu directorul executiv al Bibliotecii Județene Satu Mare, Lacrima Istrăuan, pentru a stabili etapele relocării în noul sediu al Bibliotecii Județene.

Au fost stabilite etapele și termenele de mutare a secțiilor în următoarea perioadă, astfel: până la finele lunii septembrie, mutarea sălii multimedia a Atelierului Memorial „Nae Antonescu”, a Secției de împrumut pentru copii și a personalului TESA, iar până la finalul anului, mutarea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr” și a secției Împrumut pentru adulți, astfel, până la finele anului se va finaliza întregul proces de mutare.

De asemenea, este important să facem tot acest proces de relocare cu cele mai mici costuri, de aceea s-a considerat necesar ca o mare parte din munca efectivă să fie realizată cu forță de muncă cât mai ieftină. În acest sens s-a apelat la Penitenciarul Satu Mare care are resursa umană aptă de muncă suficientă, astfel că relocarea se va realiza cu sprijinul persoanelor private de libertate, în baza unui contract încheiat cu Penitenciarul.

Este nevoie de mobilizare generală deoarece la finalul acestui an expiră contractul de închiriere pentru actualul sediu, motiv pentru care este necesar să facem pași importanți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 august 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.