La Academia Olimpia Satu Mare, fetele și băieții pot juca fotbal împreună!

La Olimpia Satu Mare s-a dat recent drumul la înscrieri pentru echipele de juniori ale clubului. Noutatea pe care o găsim aici se regăsește în formarea de grupe mixte de copii. Grupele de U7, U9 și U11 vor fi grupe mixte, unde așteptăm cu drag atât fetele cât și băieții să ni se alăture în descoperirea acestui frumos sport – fotbalul.

Vă transmitem mai jos mesajul integral de pe pagina lor de socializare:

“Sportul, un mod de viață! Înscrierile pentru grupele de juniori ale Olimpiei continuă. Am pregătit pentru voi: 3 grupe mixte unde așteptăm și FETE și BĂIEȚI, mai precis grupele U7, U9 și U11; 2 grupe de băieți, mai precis grupele U13 și U15. Dacă îți dorești un stil de viață sănătos pentru copilul tău, îndrumă-l să facă un sport în aer liber. Noi vă așteptăm. Pentru înscrieri și detalii vă așteptăm să ne contactați până pe data de 15 septembrie la numarul de telefon: 0771499872 – Bathory Ștefan.”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 august 2021. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.