”Tășnadul Estival 2021. A fost o ediție de succes, cu nume mari ale muzicii românești

La sfârșitul săptămânii trecute, la Tășnad s-a încheiat seria manifestărilor din cadrul evenimentului ”Tășnadul Estival 2021”. Pe scenă au evoluat atât artiști locali extrem de talentați cât și nume mari ale momentului din România precum Carmen Chindriș alături de Taraful Rutenilor, Andreea Bălan alături de Petrișor Ruge, Jean de la Craiova, Marius Ciprian Pop, Lavinia Goste alături de Marius Zorilă și taraful, dar și formația Bon – Bon din Ungaria.

Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti Satu Mare și soliști ai Operei Maghiare și Române Cluj – Napoca au oferit publicului meloman creația unui evantai repertorial extrem de larg din toate epocile și orientările estetice muzicale.

”Dorim să aducem mulțumiri și să transmitem toată considerația noastră tuturor celor care și-au adus aportul la succesul acestei ediții: colegii din Primăria și Consiliul Local Tășnad, Ștrandul Termal Tășnad și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și nu în ultimul rând forțelor de ordine din orașul Tășnad.

Vă mulțumim pentru participare și implicare tuturor locuitorilor din Tășnad, celor care ați rupt din timpul vostru cu familia pentru a fi alături de noi, demonstrând că rămânem o comunitate unită”. 

Cu recunoștință,
Anca Manuela Chiș – Casa de Cultură Tășnad 
Liliana Roxana Chioran – Biblioteca Orășenească Tășnad 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 septembrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.