Întâlnire non-formală în cadrul programului Erasmus+, cu tineri participanți din 8 țări

Consiliul Județean Satu Mare și Asociatia Culturală pentru Tinerii din Satu Mare sunt gazdele unor întâlniri non-formale desfășurate în cadrul programului Erasmus+. Participă la aceste întâlniri 44 de tineri și traineri din România, Ungaria, Italia, Spania, Olanda, Polonia, Lituania și Turcia.

Rolul educației pe piața forței de muncă este principala temă pe care tinerii o dezbat în cadrul acestor întâlniri, împărtășind fiecare din experiențele dobândite și din valorile culturii din care provin.

“Fiecare vizită a acestor tineri în județul Satu Mare este o sărbătoare a multiculturalismului și valorilor europene. Am răspuns astăzi cu plăcere întrebărilor legate de oportunitățile pe care le oferă județul Satu Mare în ceea ce privește accesul tinerilor la diferite programe de dezvoltare. Consider că succesul unei comunități se află în strânsă legătură cu accesul la o educație de calitate pentru toți copiii și tinerii, de aceea Satu Mare este printre primele județe din țară care, în ultimii 5 ani, a pus un accent important și pe dezvoltarea învățământului dual”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, la întâlnirea cu tinerii implicați în programul Erasmus+.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 septembrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.