Recepția finală a lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 195B, Mihăieni-Acâș

Sâmbătă, 10 septembrie a avut loc recepția finală a lucrărilor executate pe drumul județean DJ 195B, tronsonul Mihăieni-Acâș, la expirarea termenului de garanție de 36 de luni. Drumul modernizat se află într-o stare foarte bună de rulare, iar zona este într-o continuă dezvoltare.

“Modernizarea acestui drum a deschis noi oportunități de dezvoltare a zonei. Există cereri pentru obținerea de avize de construcție din partea unor investitori care doresc să dezvolte anumite afaceri pe traseul acestui drum reabilitat. Investițiile în agricultură s-au dezvoltat și ele, iar numărul turiștilor care vizitează Biserica – monument istoric din Acâș și ștrandul din localitate, este din ce în ce mai mare“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus.

Această lucrare leagă alte două investiții recente – drumul județean Mădăras-Craidorolț-Tășnad și drumul județean Craidorolț-Țeghea-Mihăieni, cu zona turistică a ștrandului de la Mihăieni și Mănăstirea Țeghea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 septembrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.