500 de dansatori sportivi vor face show de zile mari la Cupa Sătmarului, ediția a X-a

Așa cum ne-am putut obișnui, Clubul Sportiv Royal Dance Club din Satu Mare organizează printre cele mai importante concursuri de dans sportiv la nivel național, iar în acest an avem o ediție aniversară cu totul și cu totul specială. Așa cum ne-am putut obișnui, fiind un concurs de ranking, sportivii au posibilitatea de a dansa și obține de trei ori valoarea punctelor obținute la un concurs obișnuit.

Deși 2020 ne-a dat planurile peste cap, 2021 ne-a oferit totuși o șansă de a pune în practică planurile mărețe privind organizarea celei de-a X-a ediții a Cupei Sătmarului, un concurs ranking de dans sportiv, cu participare internațională.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Royal Dance Club din Satu Mare, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS) în colaborare cu Primăria Satu Mare, Casa de Cultură a Sindicatelor și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Termenul limită pentru înscrieri ale perechilor dansatori și fetelor solo la cele peste 35 de categorii de concurs s-a încheiat la data de 15 septembrie, ora 23.59, momentan fiind înscrise în competiție 215 perechi și 46 de fetițe solo. Dacă cineva a omis să se înscrie, poate să facă acest lucru și la fața locului, cu o supra-taxă de 50 de lei, taxele de participare fiind stabilite prin regulamentul FRDS.

Satu Mare a fost întotdeauna un punct strălucitor pe harta competițiilor de dans sportiv, concursurile de pe plan local având mereu o importanță la nivel național, ba chiar și internațional.

Categoriile de concurs sunt diversificate, astfel că oricine cu spirit competițional și dorință de a excela poate să ia parte. De la copii de la vârsta de 4 ani în sus, până la seniori de peste 50 de ani, orice dansator legitimat la Federația Română de Dans Sportiv sau o altă federație de dans sportiv membră a World Dance Sport Federation având posibilitatea de a se înscrie.

Nu doar dansatorii, dar și susținătorii și iubitorii dansului sunt aşteptaţi la un spectacol de zile mari sâmbătă, 18 septembrie 2021, începând cu ora 9.00 la sala de sport ”Ecaterina Both” din Satu Mare, str. Ady Endre nr. 13. Accesul în sală pentru spectatori va fi permis până la capacitatea de 30% din locurile disponibile raportat la situația actuală privind nr. de persoane testate pozitiv zilnic.

Spectatorii au acces la sala de sport pe baza biletelor de intrare, preţul unui bilet fiind 15 lei. Accesul copiilor este gratuit!!! Accesul sportivilor și a spectatorilor se va face pe baza certificatelor europene de vaccinare sau prin prezentarea unui rezultat negativ al unui test antigen sau PCR efectuat nu mai târziu de 48 sau 72 de ore.

C.S. Royal Dance Club a fost înfiinţată de Otto Varga şi Ovidiu Ignat în anul 1993 şi a devenit membru al F.R.D.S (Federaţia Română de Dans Sportiv) chiar după un an de la înfiinţarea clubului în anul 1994.

Clubul are ca scop principal, sprijinirea şi coordonarea activităților de dans sportiv de masă şi de performanţă pentru toate categoriile de vârstă.

Club Sportiv Royal Dance Club este organizator de cursuri de dans sportiv: Cha Cha Cha, Jive, Paso Doble, Quick Step, Slow Fox, Rumba, Samba, Tango, Vals Wienez, Vals Lent, ce se desfăşoară în localitatea Satu Mare, în incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, la etajul 1.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 septembrie 2021. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.