Mandate de executare a pedepsei închisorii pentru un bărbat din Gerăușa și unul din Certeze, puse în aplicare

Poliţiştii au identificat doi bărbați, de 50, respectiv 36 de ani, care dețineau mandate de executare a pedepsei închisorii.

Ieri, 16 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Gerăușa, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis mandat de  executare a pedepsei de 250 de zile închisoare, deoarece nu a achitat în termenul prevăzut o amendă penală în valoare de 2 500 de lei.

De asemenea, și polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Certeze, pe numele căruia Judecătoria Negrești Oaș a emis mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Ambele persoane depistate îşi vor executa pedeapsa în penitenciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 septembrie 2021. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.