Trei cetăţeni străini, din Libia și Tunisia, opriţi din drumul ilegal spre vestul Europei

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat trei cetăţeni străini care intenţionau să treacă ilegal din România în Ungaria, pe la frontiera verde. Toți trei voiau să ajungă în ţări din vestul Europei, dar sunt cercetaţi acum pentru trecere ilegală a frontierei de stat.

Marţi, 05 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, județul Satu Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 21.00, pe comunicaţia transfrontalieră Bercu – Garbolc, la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, poliţiştii de frontieră au depistat trei persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Acestea au fost conduse la sediul Sectorului în Punctul de Trecere a Frontierei Petea şi, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că este vorba despre doi cetăţeni din Libia şi unul din Tunisia.

Aceştia au vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani şi intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalul cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 octombrie 2021. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.